Workshop dr. Brigitte Naderer

In perioada 8-9 iulie 2019 in cadrul Scoalii Doctorale Comunicare Relatii Publice si Publicitate a avut loc workshopul Experimentul in stiintele comunicarii  sub indrumarea doamnei dr. Brigitte Naderer de la Universitatea din Viena. Experimentul este o metode de cercetare utilizată des în cercetarea efectelor media și în publicitate. Realizat intr-o maniera practica workshopul a evidentiat toate etapele realizarii unui experiment de la designul de cercetare, la alegerea stimulilor, realizarea propriu-zisă și mai apoi la analiza datelor (de la simple teste t, la ANOVA la analize de moderare si mediere).

<
...
 

Workshop conf. dr. Claudia Riesmeyer

Scoala Doctorala Comunicare, Relatii Publice si Publicitate a organizat in data de 21 iunie un workshop despre cercetarea calitativa in stiintele comunicarii, avand ca invitat pe doamna conf.dr. Claudia Riesmeyer de la  Universitatea Ludwig Maximilian din München, Germania.

 

CONFERINȚA DOCTORANZILOR FSPAC

SECȚIUNEA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE

În perioada 11-15 mai 2019 va avea loc conferinta doctoranzilor FSPAC. Școala noastră doctorală Comunicare, Relații Publice și Publicitate va organiza o secțiune în cadrul acestui eveniment. Cel mai probabil lucrările noastre o să fie prezentate miercuri 15 mai 2019 în sala T1 sau T2 din sediul FSPAC de pe str. Minerilor nr. 85.

Invităm doctoranzii din domeniul stiintele comunicarii să participați cu o prezentare care poate să cuprindă aspecte teoretice și/ sau aspecte empirice ale cercetării Dvs. Nu contează în ce stadiul sunteți cu lucrarea de doctorat, un feedback este întotdeauna binevenit. Spectrul tematic al conferintei este unul generos: comunicare interpersonală, social media, pr, publicitate, etc. In cadrul conferinței vom organiza panneluri în limba engleza și română.

Vă rog să trimiteti titlul prezentării Dvs. insotit de un abstract in limba engleza de max 500 de cuvinte prin email până la data de 10 aprilie 2019 către doamna Tabita Cadar la adreasa cadar@fspac.ro
Nu se percepe taxă de participare la acest evenient științific.
In data de 5 mai vom anunta programul evenimentului.

Lucrările finale destinate publicării trebuiesc trimise până în 30 mai 2019. Ele o să fie supuse unui proces de review, urmând să fie publicate în Journal of Media Research sau într-un volum colectiv.

Conferința Doctoranzilor FSPAC

ABSOLVENȚI AI SDCRPP: ANDREEA VOINA

Titlul tezei de doctorat: Reprezentarea și discursul femeilor în politica contemporană. Studiu de caz: România și Statele Unite ale Americii

Perioada doctoratului a fost, de departe, cea mai antrenantă fază a dezvoltării mele intelectuale. Oportunitatea parcurgerii unui doctorat sub atenta coordonare a Prof. Sandu Frunză și generoasa îndrumare a Prof. Delia Bălaș și Prof. Ioan Hosu mi-a schimbat fundamental viziunea asupra cercetării. Conform experienței mele, strategia optimă în formarea unui viitor doctor constă în cultivarea apetitului pentru cunoaștere și încurajarea acestuia să exploreze toate căile posibile și (aparent) imposibile pentru a-și valorifica potențialul academic. Experiența doctoratului în cadrul acestei școli doctorale mi-a deschis oportunități de publicare, de participare la conferințe, de predare, de rafinare a ideilor alături de profesori și colegi și, nu în ultimul rând, m-a convins că nu există limite cu privire la ce poți realiza, odată ce îți propui un țel și îți concentrezi eforturile asupra îndeplinirii lui. Cel mai relevant exemplu în acest sens a fost obținerea unei burse de cercetare Fulbright, în cadrul căreia mi-am perfecționat abilitățile de cercetare și explorat sinele personal și academic.

Andreea Voina PHD

SUSȚINERE PUBLICĂ TEZĂ DE DOCTORAT

Astăzi ne-am bucurat de susținerea publică a primei teze din cadrul școlii noastre doctorale! Andreea Voina este primul nostru doctorand care a ieșit la rampă, sub privirile atente ale comisiei formate din: coordonator Prof. Univ. Dr. Sandu Frunză, Prof. Univ. Dr. Vasile Sebastian Dâncu, Prof. Univ. Dr. Delia Bălaș, Conf. Univ. Dr. Oana Băluță și Prof. Univ. Dr. Ioan Hosu. Îi dorim cu toții succes pe drumul ales!

Polygonal Shapes New Year Party Poster Template1

WORKSHOPUL ANUAL AL DOCTORANZILOR

Școala Doctorală de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, cu sprijinul Fundației Hanss Seidel și în parteneriat cu Universitatea de Științe Aplicate Mittwelda organizează "Workshop-ul Anual al Doctoranzilor". Keynote speaker: Prof. Dr. Ludwig Hilmer. Luni, 23 Ianuarie 2017, sălile T1 și T2, începând cu ora 09:30.

Polygonal Shapes New Year Party Poster Template1